Karlovacka Pivovara
Jamnica
Ozujsko
Heineken
Bavaria
Cocacola
Zlatorog
O nama

KA-3 d.o.o.

Text napisao/la admin

ka 3 small pic KA 3 d.o.o.Tvrtka KA-3 d.o.o. iz Karlovca od 1993. godine bavi se prodajom i distribucijom pića za caffe-e, restaurante, hotele, trgovine i kupce široke potrošnje – građanstvo. Roba se distribuira našim vozilima do krajnjeg kupca, a u trgovinama naših 5 diskonata pića, kupci mogu sami nabavljati robu iz širokog asortimana od oko 1500 artikala. Bavimo se i otkupom ambalažnog otpada. Naše sjedište – centrala tvtke, veleprodaja i diskont pića nalazi se u ulici Gornja Gaza 10 u Karlovcu.

 

KA-3 d.o.o. djeluje na tržištu Karlovačke županije i dostavlja robu na preko 250 dostavnih mjesta u ugostiteljstvu i trgovini. KA-3 d.o.o. ulaže konstantne napore ulažući značajna sredstva u logističke kapacitete, skladišta, vozila, urede, trgovine… poštujući norme ISO i HACCP čiji certifikat nosi. Tvrtka vrši dostavu na preko 250 dostavnih mjesta, te zapošljava 36 radnika.

 

KA-3 d.o.o. posjeduje vlastiti poslovni  prostor na lokaciji Gornja Gaza 10 u Karlovcu ukupne veličine 2.100 m2. Prostor se sastoji od cca 1.000 m2 skladišno–trgovačko–uredskog prostora i 1.100 m2 radnog dvorišta. Društvo KA-3 d.o.o. je certificirano po TÜV Cert postupcima prema normi ISO 9001:2000 za distribuciju i prodaju hrane i pića i za sustav upravljanja sigurnošću hrane prema ISO 22000:2005 za distribuciju i prodaju hrane i pića. U skladu sa navedenim standardima izvršena je organizacija cjelokupnog poslovanja u smislu povećanja logističkih i edukacijskih standarda kod djelatnika u sigurnom rukovanju hranom i pićem.

 

KA-3 d.o.o. u narednom razdoblju planira proširenje prodaje uključivanjem novih asortimana proizvoda, prvenstveno hrane za HoReCa tržište. Poslovanje KA-3 d.o.o. u segmentu veleprodaje uvjetovano je stalnim trendom širenja na  HoReCa tržištu .

 

HoReCa: Hoteli, restauranti i caffe-i prvenstveno, kao i  samostalne trgovačke radnje svih profila mjesta su na koje tvrtka KA-3 d.o.o. dostavlja robu uglavnom na području Karlovačke Županije. Asortiman roba, povoljne cijene i kvalitetna dostava do mjesta narudžbe naša su odlika. Educirani djelatnici specijalizirani za ovu vrstu posla jedna su od naših prednosti. Sinergija s dobavljačima čije proizvode distribuiramo razvijena je do razine koja svakom prodajnom mjestu omogućava fair-profitnu stopu. Dostava roba i suorganizacija party-a i evenata, distribucija robe za sportska , društvena, koncertna događanja, glazbene party-e  i sudjelovanje tvrtke u raznim medijskim i humanitarnim  događanjima naš je dio posla koji odrađujemo s ugostiteljima i organizatorima. Vodeći ugostiteljski objekti, caffe-i i restauranti u Karlovcu, Dugoj Resi, Ogulinu , Vojniću, Draganiću… naši su kupci.