Karlovacka Pivovara
Jamnica
Ozujsko
Heineken
Bavaria
Cocacola
Zlatorog
Veleprodaja

Prodaja na veliko

Text napisao/la admin

ka 3 small pic Prodaja na velikoPovoljni uvjeti kupnje u veleprodaji i maloprodaji, širina asortimana, posebna prilagodljivost tržištu, razvijena putnička i tele-sales služba, kvaliteta usluge i brzina dostave, neke su od odlika koje obilježavaju naše poslovanje. KA-3 na području Karlovačke Županije opslužuje kupce u veleprodaji i maloprodaji dostavom specijaliziranim suvremenim vozilima do lokala kupaca, kao i putem naših trgovina – 5 diskonata pića. Sve narudžbe dostavljaju se u roku 24 sata od zaprimanja narudžbe. Suvremenim vozilima svakodnevno se vrši dostava kupcima na području Karlovačke Županije. Asortiman koji KA-3 nudi svojim kupcima kreiran je na način da zadovolji potrebe svih formata u HoReCa kanalu, trgovačkom sektoru i za građanstvo u našim diskontima pića.

 

KA-3 je kompanija koja je za sustav upravljanja poslovanjem implementirala i održava priznate standarde EN ISO 9001:2000, te EN ISO 22000:2005.

 

Kupci s kojima KA-3 surađuje su:

- restorani , hoteli i caffe barovi
– samostalne trgovačke radnje
– kupci široke potrošnje

 

U cjelokupnom poslovanju uspostavljena je važna suradnja s karakteristikama partnerskih odnosa s preko stotinjak dobavljača iz zemlje i inozemstva.

 

Radno vrijeme veleprodaje: radnim danom od 07.00 – 15.00 sati, a subotom od 07.00 –14.00 sati. Našu veleprodaju možete kontaktirati na telefone: 047 / 611 – 123, 611 – 124, fax: 047 / 636 – 689, 636 – 690.

 

Za sklapanje Ugovora o poslovnoj suradnji s tvrtkom KA-3, potrebno je priložiti:

- rješenje trgovačkog suda ili obrtnice
– potpisni karton ili ugovor s poslovnom bankom
– kopija osobne iskaznice
– garancije plaćanja

 

Kupci za potrebe nabave u veleprodaji u našim trgovinama ukoliko su pravni subjekti – tvrtke i obrtnici, mogu robu nabavljati i putem R-1 računa.